Nahajate se v: Domov >> Pomoč
Ponudba
  Strešne kritine
  VAEPLAN - ravne strehe
  Sončne elektrarne
  Termoizolacija
  Kleparska orodja
  Posebna ponudba
Prijava
Kontakt
IBA d.o.o.
Bohova 60
2311 Hoče

Tel:    +386 (02) 618 53 90
          +386 (02) 618 53 92
          +386 (02) 618 53 94
Faks: +386 (02) 618 53 93

E-mail: info@iba.si
Izberite rubriko, ki vas zanima:

Registracija
Kako iščem?
Kako kupim?
O izdelku
Košarica
Moj račun
Zasebnost
Pogoji poslovanja


Registracija
Registracija v internet trgovino ni obvezna. Po internetnih straneh lahko brskate povsem brez obveznosti. Prav tako so vam dostopne vse funkcije internet trgovine razen potrditve nakupa. Za potrditev nakupa boste morali vnesti svoje podatke in geslo. V trgovino se lahko registrirate v meniju Registracija na levi strani. Registrirani uporabniki se prijavijo z izbiro možnosti Prijava, kjer vpišete svoje uporabniško ime ter geslo in s tem lahko začnete z nakupovanjem.

Kako iščem ?
Pri oblikovanju strani in tudi v programski zasnovi smo združili nekaj preverjenih načinov iskanja:
  • Iskanje po skupinah izdelkov:
    Na levi strani lahko pod ikono Vsebina v menijih izbiramo med tematskimi skupinami izdelkov. Izbira vas tako vodi do želenega izdelka.
  • Iskanje z iskalnikom:
    V zgornjem desnem kotu strani se pred gumbom Najdi nahaja polje kjer vpisujemo iskalni niz ali besede. Iskalnik nato prebrska bazo izdelkov in izpiše seznam najdenih. Lahko iščemo po imenu izdelka, proizvajalcu, kombinaciji le-teh ali pa samo vpišemo del besede (npr. mon => sledi izpis monitorjev in vseh izdelkov, ki v imenu vsebujejo niz "mon").
Kako kupim ?
Ko ste izbrali artikel, ki ga želite kupiti in ste ga dodali v nakupovalni voziček, lahko nadaljujete z nakupom. To storite z klikom na gumb Nakup. Če še niste prijavljeni kot registriran uporabnik, boste to morali storiti sedaj, drugače pa se vam bo pojavila nova stran, kjer se nahaja končni izračun zneska vašega nakupa. Tukaj kliknete gumb Potrditev nakupa.
Kupljen izdelek vam bo nato poslan po hitri pošti, kjer ga boste plačali po povzetju. V primeru, da hočete artikel dvigniti osebno v trgovini nas po opravljenem nakupu pokličite. V slednjem primeru vam prav tako velja E-popust.

O izdelku
Izdelek je običajno opremljen z opisom in sliko. Slika oz. slike se nahajajo na levi, opis artikla na desni strani. Pod izdelkom sta tudi gumba Dodaj v košarico s katerim lahko izdelek premaknemo v nakupovalno košarico. Na nekaterih izdelkih je dodana tudi večja slika izdelka, ki jo dobimo s klikom na sliko. Če izdelek vsebuje dodatno sliko (premaknemo miškin kazalec preko slike), se pojavi kazalec v obliki roke. Nato se odpre novo okno, ki vsebuje dodatno sliko.

Košarica
Z gumbom Dodaj v košarico dodamo izdelek v nakupovalno košarico. Število izdelkov lahko vpišemo v polje pred izdelkom, ter potrdimo z gumbom shrani. Nakup opravimo s klikom na gumb Nakup ter nato še enkrat potrdimo z gumbom Potrditev nakupa. S tem je elektronski del nakupa zaključen. Vrednost nakupa in vaši podatki so posredovani v internet trgovino.

Moj račun
Moj račun prikazuje vsa vaša naročila, stanja naročil (Kdaj je bil izdelek poslan po hitri pošti?, Kdaj bo izdelek dobavljiv?, Način prevzema, …). Tukaj lahko spreminjate svoje podatke, z odjavo nadaljujete kot anonimni uporabnik trgovine, stornirate svoja naročila, posredujete komentarje… Če ste pozabili svoje geslo, lahko izberete možnost Pozabil sem svoje geslo. Internet trgovina pošlje e-mail sporočilo z uporabniškim imenom na vaš privatni e-mail naslov. Nato je priporočljivo zamenjati svoje geslo.

Zasebnost
Podjetje IBA d.o.o. se zavezuje, da bo spoštovalo in ščitilo vašo zasebnost. S podatki upravljamo diskretno in v našem interesu je tesnejše sodelovanje z vami, kot poslovnim partnerjem.
Vsa odprta vprašanja glede internet trgovine bodo odgovorjena na e-mail naslovu info@iba.si, kjer vam bomo pomagali z čimprejšnjim odgovorom.
Obvestila